ja dopiero dzwoniłem do gościa i pytałem jakie mam zamówić. jak bede juz miał to dam znać czy wywala
żarówki (ledy) do podświetlania tablicy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez macherstudiomirek_p11, mógłbyś pokazać, jakie konkretnie kupiłeś, mam bowiem dylemat czy wrzucić tą z 8 SMD czy wystarczą 3 SMD do przodu w podsufitkę i jakie W5W wziąłeś, jakie wrażenia z oświetlenia ?
Lampka tył C10W
Podświetlenie drzwi,podświetlenie rejestracji C5W 2xled - 4sztuki
Podświetlenie bagażnika W5W - 2 sztuki
Światła pozycyjne Philips bluevision W5W - 2 sztuki
Jak się zalogujesz to przy zamóweniu jest jeszcze rabat
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez macherstudiojakie W5W wziąłeś
Efekt super zwłaszcza jak ma sie Hidy w soczewkach
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mariu_szniestety wywala mi błąd
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mirek_p11Zamieszczone przez mariu_szniestety wywala mi błąd
http://sklep.motohid.pl/pl/p/Filtr-CAN-bez-bazy/210Załączone pliki
Komentarz
-
-
Dejwid mozesz podac ktore ledy kupowales.nie chce miec jakis ekstra rzeczy typu zarowka itd
[ Dodano: Czw 28 Kwi, 11 16:42 ]
dzisaij napisalem do nich maila i dostalem taka odpowiedz
w tym roczniku tylko kombinacja:
+
Akcesoria motoryzacyjne MOTOHID : - kompleksowe oświetlenie led, lampy led , cardna, dectane modulite, dayline, DRL żarówki xenon
..da nam 100% pewności ze błędu nie będzie.
Mozna spróbowac z:
ale w rocznikach po 2009 blad i tak wtystepuje (20% szansy ze nie
bedzie) i potem i tak trzeba dokladac filtr. W Octaviach do 2009 roku
wystarczy sama żarówka
i teraz pytanie czy ktos uzywa te ostatnie ledy??i czy ma blad??
Komentarz
-
-
piotrcar, te ostatnie ledy będą za długie, bynajmniej u mnie nie chciały się zmieścić i musiałem dawać 36mm. Ja już sprawdziłem 2 typy ledów z 3 smd i niestety błąd się pokazuje. Więc nadal szukam czegoś pewnego w najgorszym wypadku dodam jeszcze ten filtr. Tak przy okazji czy ma ktoś pod ręką etke i może podać nr katalogowy wtyczki i gniazda, który jest stosowany przy podświetleniu tablicy ?
Komentarz
-
-
Panowie podpinam sie pod temat, wymienilem zaroweczki w podswetleniu tablicy na LED i po wymienie jednej jest wszystko ok, gdy wymienie druga wywala blad, moja skodiczka to rocznik 2011. Co zrobic?? Czy filtr dolutowuje sie do diody?? Jestem laikiem w tych sprawach
ps mozecie mi jeszcze powiedziec jaka zaroweczka jest w lusterku do podswietlenia progu autka??
Jeszcze jedno chodzi mi o postojowki jeszcze sie za nie nie zabieralem ale zakupilem je z filtrami tylko nie za bardzo wiem jak to wszystko ze soba polaczyc zeby mialo rece i nogi. pozaty slyszalem ze gdy wyciagnie sie klosz to potem powinno sie jechac do serwisu na ustawianie, czy to prawda??
[ Dodano: Nie 19 Cze, 11 16:20 ]
To znow ja. Myslalem ze jak podobne sie pod temat z ledami na tablicy i dopisze pare innych pytan rowniez zwiazanych z led to dostane odpowiedz w tym temacie. Nie chcialem zakladac kolejnych tematow zeby nie robic zbyt duzego balaganu na forum, a moze lepiej kazde z pytan napisac w osobnych tematach i dostane odpowiedzi. pozdrawiam
Komentarz
-
-
kross12
W golfie VI GTI fabrycznie są ledy w lampach oświetlających rejestracje. A nóż widelec będą pasowały do OII :P
Komentarz
-
Zamieszczone przez kross12W golfie VI GTI fabrycznie są ledy w lampach oświetlających rejestracje.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mirek_p11Zamieszczone przez mariu_szniestety wywala mi błąd
http://sklep.motohid.pl/pl/p/Filtr-CAN-bez-bazy/210
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez fordiseka kupiłem ten filtr i jest to wielkie gówno. Działał jakieś 2-3 tygodnie, a później plastikowa obudowa stopiła się od ciepła przez niego wytwarzanego więc nie polecam. A tak na przyszłość jak coś polecacie to najpierw to przetestujcie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mirek_p11Zamieszczone przez fordiseka kupiłem ten filtr i jest to wielkie gówno. Działał jakieś 2-3 tygodnie, a później plastikowa obudowa stopiła się od ciepła przez niego wytwarzanego więc nie polecam. A tak na przyszłość jak coś polecacie to najpierw to przetestujcie.
Komentarz
-
Komentarz